ICT SERVICES

JA-TECH ICT en beveiliging diensten voor consumenten en bedrijven. JA-TECH is al 19 jaar gevestigd op Steynlaan 77 Zeist waar de klant voor ICT services, training onderhoud reparaties en beveiliging van uw ICT systemen terecht kan. Training, Data bescherming, Backup and Disaster Recovery oplossingen.

Instalatie / Onderhoud / Reparatie centrum:
Software en hardware installatie reparaties van alle merken computers en veiligheids systemen. Erkend Leerbedrijf:

Veiligheid: Draadloos video, alarmsysteem en rookmelders, met Installatie en configeratie:

De Ei 146rf rookmelder is draadloos te koppelen met andere rook- en hittemelders. Voldoet aan de in NEN2555 en het Bouwbesluit gestelde eisen.


Abus Smartvest basis set FUAA35001A: De Abus Smartvest is de plug and play oplossing voor het eenvoudig beveiligen van uw woning of kantoor.
Sbus smartvest basis set

Domotica

JA-TECH Domotica


Hardware, software en services worden vakkundig gecombineerd om klanten toegevoegde waarde te bieden.

Domotica is gebouwautomatisering voor thuis, een smart home of smart house genaamd. Een huisautomatiseringssysteem bestuurt verlichting, klimaat, entertainmentsystemen en apparaten. Het kan ook thuisbeveiliging omvatten, zoals toegangscontrole en alarmsystemen.

Training:
Start learning today!
  www.ja-tech.com  

Startups:
Wilt u voor u zelf beginnen, dan helpen wij uw met volgende trainingen:
bedrijfsmanagement en ondernemerschap, opzetten van administratie en boekhouding, ICT management, Financial management, digitale marketing, verkoop training en communicatie met de klanten, pay-role en Human Resource Management.

JA-TECHwww.newskillsacademy.nl
AVG / GDPR Data Protection:
Belangrijk om te weten over uw gegevensopslag. Lees de processorovereenkomst zorgvuldig door?

Bepaal waar de gegevens worden opgeslagen
Uw gegevens zijn geheim en concurrerend. Die gegevens zijn 'in de cloud', wat betekent niet meer dan op een server staan buiten uw bedrijf. Maar waar is die server? In Nederland? Of in de VS? Of in China? Als uw gegevens in het buitenland zijn opgeslagen, weet u niet altijd zeker of ze veilig zijn. In de VS kan de overheid het bijvoorbeeld veel gemakkelijker met de gegevens dan in Nederland. Ga daarom uitdrukkelijk akkoord met uw editor waar uw gegevens worden opgeslagen.
- Stel regels in over het beveiligingsniveau
Het is belangrijk om te voorkomen dat uw gegevens op straat worden gezet. Een datalek kan tot grote schade leiden, vooral als het om vertrouwelijke gegevens gaat, zoals een accountantskantoor of een medisch bedrijf. Dat is de reden waarom gegevens goed moeten worden beveiligd. Deze beveiliging is beschikbaar in soorten, maten en prijzen. Maak daar goede afspraken over.
- Geef een rapportageverplichting voor datalekken, inclusief een deadline
Als persoon die verantwoordelijk is voor persoonlijke gegevens bent u als ondernemer verplicht om binnen 72 uur na ontdekking van het lek aan het Nederlandse College voor de gegevensbescherming te rapporteren. De persoon die het lek detecteert, is meestal de verwerker, dus uw (IT) leverancier. Het is daarom belangrijk dat dit ook verplicht is om de ontdekking van het lek aan u te melden, bij voorkeur zo snel mogelijk, indien mogelijk binnen een paar uur.
- Bepaal wie aansprakelijk is voor overtreding van de Wet bescherming persoonsgegevens
Er zijn boetes bij een datalek. Schade kan ook optreden tijdens een datalek. Het is verstandig om af te spreken wie aansprakelijk is voor boetes en schadevergoeding. Als de datalek is te wijten aan een fout of nalatigheid van de kant van de verwerker, moet hij ook de schade vergoeden.
-Maak afspraken over een exit-regeling
Als de processorovereenkomst tot een einde komt, bijvoorbeeld omdat u een nieuwe ICT-partner hebt gevonden, wat gebeurt er dan met uw gegevens? Door een verordening over gegevensherstel in de processorovereenkomst op te nemen, vermijdt u onduidelijkheid en blijven uw gegevens ergens onbeheerd achter op een server.